Over ons

Hallo daar! Wij zijn nielkes en Pnia.

Banoonacraft is een server die ontstaan is uit een Discord gaming groepje dat “De Banoona’s” heet. Op 1 november 2020 ging de server van start.

In het echte leven zijn we een koppel gamers. We richtten de Discord een paar weken voor de server op en deze is ondertussen al fantastisch gegroeid!

Onze community bestaat uit gezellige spelers, vriendelijke staff en een groep builders en promoters die ons allemaal helpen groeien. De spelers zijn onze belangrijkste focus en we streven ernaar om een omgeving te kunnen aanbieden die veilig, warm en verwelkomend is.

Er hangt een zekere kost aan het runnen van een Minecraft server. Daarom bieden we een reeks koopbare extra’s aan in onze shop. We willen iedereen wel op het hart drukken dat de extra’s die je daar kan vinden je geen voordelen geven over andere spelers. We moedigen mensen liever aan met acties, dan hun een verplicht gevoel te geven iets te kopen.

Heb je nog vragen? We kozen ervoor om geen forum te maken op de website. Daarom raden we je aan om via Discord of via het Contact formulier ons te bereiken. Veel speelplezier!

%d bloggers liken dit: